Teorikurs


Teorikurser

Hos oss kan lära dig allt som krävs för att du ska klara teoriprovet och bli en ansvarsfull och medveten bilförare. Du går en lärarledd kurs på 3 kvällar hos oss, på totalt 9 timmar, och fortsätter plugga på egen hand.

Vi erbjuder dig en utbildning med stöd av bl.a. datorer. Detta är en fördel för dig eftersom även Trafikverkets teoriprov är datoriserat. Datatester hemifrån via Internet eller på skolan när denna är bemannad.

Teoriprovet skrivs på Trafikverket när du är klar, även med den praktiska träningen. Numera bokas tid för teori- och praktiskt prov samtidigt.

Kommande utbildningar/kurser

Ingen kurs bestämd vid denna tidpunkt.

Om intresse finns kan du göra en intresseanmälan, så får vi se om vi kan få ihop en grupp.
I annat fall går det att ordna “enskild teori”, då går vi genom det du har svårt för i teorin (det behövs då att du själv har analyserat var du har brister i teorin).

Vanliga frågor

Hur funkar det?

Klassisk lektion i sal. Om ni har förberett er genom att läsa igenom boken innan lektionen så kanske ni har frågor som läraren kan besvara. På detta sätt får ni ut mer av lektionen än att bara sitta och lyssna.

Läraren går igenom “hela boken” men trycker extra mycket på det vi vet att elever brukar ha svårt för.

Vad kostar det?

Teorilektionerna (3 st á 3 tim) kostar 900 kr.

Är det svårt?

Har eleven förberett sig genom att läsa igenom boken så är det ganska lätt. I annat fall kan det bli ganska jobbigt att hänga med om man inte är väldigt lättlärd.

Kunder berättar

Rekommenderas

Senaste nytt

  • Sista minuten erbjudande 3 mar 2019 - Du som bokar en lektion samma dag får ett rabatterat pris på 500 kr för en lektion. OBS! Meddela trafikskolan om att du har gjort en sista minuten bokning. DU SOM HAR PAKET! Sista minuten betalas utanför paketet.

Nästa utbildningstillfälle

mar
05

Handledarutbildning

torsdag 05 mar 16:30

+ Boka plats

Här har vi aktuella kurser.

mar
17

Handledarutbildning

tisdag 17 mar 16:30

+ Boka plats

Här har vi aktuella kurser.