Körkortspaket


Våra sammansatta körkortspaket

Välj något av våra sammansatta körkortspaket eller köp körlektioner m.m. per styck.

 

Paket 1

Mindre paket för dig som övningskör mycket privat
6 500 SEK
  • 8 körlektioner á 60 min
  • Du spar 380 kr
Intresseanmälan

Paket 2

Paket för dig som vill ha mer körtid samt teori
10 800SEK
  • 12 körlektioner á 60 min
  • Riskutbildning 1B
  • Körkortsfrågor
  • Du spar 620 kr
Intresseanmälan

Vanliga frågor

1. Hur funkar det?

För att ett paketpris ska gälla så måste paketet vara förskottsbetalat. Det gör du på vårat bankgiro 5903-5618 Där uppger du namn personnummer eller elevnummer. Så att vi vet vem det är som har betalat in pengarna.

 

2. Vilket paket ska jag välja?

Vilket paket du väljer beror på dina förkunskaper. Hur mycket du kan öva med din handledare. Vad du kommer överens om med din lärare vid testlektionen. Klicka här för att se våran prislista.

 

3. Är det svårt?

Ingenting är svårt när man kan det. Men innan man kan det så behöver man öva. En del har lättare för sig och en del tar det lite längre tid.

En del har svårt med teorin där vi kan hjälpa till med olika hjälpmedel. Ljudböcker, muntligt prov för dom som har läs och skrivsvårigheter.

En del har svår att få till det med körningen. Där vi försöker att hjälpa till så gott vi kan i bilen. Då är det bra att handledaren åker med så att ni kan öva mycket hemma. Det är oftast att det är mängdträningen som gör att det blir många körlektioner så att det blir dyrt. Vi gör så gott vi kan för att hålla kostnaderna ner för dig.

 

4. Vad har ni för bilar?

Vi kör Honda HR-V. De är lättkörda och givetvis miljövänliga, vi tänker på miljön när vi väljer bilar. Vår automatutbildning sker med hybridbil (Toyota Auris) som stundtals går på el.

 

 

Kunder berättar

Rekommenderas

Senaste nytt

  • Sista minuten erbjudande 3 mar 2019 - Du som bokar en lektion samma dag får ett rabatterat pris på 500 kr för en lektion. OBS! Meddela trafikskolan om att du har gjort en sista minuten bokning. DU SOM HAR PAKET! Sista minuten betalas utanför paketet.

Nästa utbildningstillfälle

mar
05

Handledarutbildning

torsdag 05 mar 16:30

+ Boka plats

Här har vi aktuella kurser.

mar
17

Handledarutbildning

tisdag 17 mar 16:30

+ Boka plats

Här har vi aktuella kurser.