Intensivkurs


Effektiva körlektioner med duktiga körlärare

Vi börjar lugnt och försiktigt i områden med lugn trafik. Vi övar först på att manövrera bilen. Efter det lär vi oss regler, att köra i stadstrafik, på landsväg och slutligen på motorväg.

Vår rekommendation är att du börjar med en testlektion på 40 minuter som kostar 400 kr. Då får du som elev en chans att prova på hur det fungerar att köra hos oss på Alviks Trafikskola i Bromma, hur bra du passar ihop med våra lärare och om våra bilar känns bra.

Om din testlektion går som förväntat, d.v.s. bra, så lägger vi upp en plan för hur du på bästa sätt tar ditt körkort så snabbt som möjligt med dina förutsättningar. Du kan boka enskilda lektioner eller köpa prisvärda paket.

Våra erfarna lärare ser till just dina behov för att planera ett upplägg som passar dig bäst.

Välkommen att boka din första lektion!

Vanliga frågor

1. Hur funkar det?

Kontakta oss och boka in en testlektion, det är den bästa starten för dig.

2. Vad kostar det?

En testlektion kostar 400:- och pågår i 40 minuter.

3. Hur många lektioner?

Hur många lektioner du behöver beror helt på dina förkunskaper. Vi lägger upp en plan till dig med antal körlektioner som vi tror att du kommer att behöva på vägen fram till ett körkort.

4. Vad har ni för bilar?

Vi kör Honda HR-V. De är lättkörda och givetvis miljövänliga, vi tänker på miljön när vi väljer bilar. Vår automatutbildning sker med hybridbil (Toyota Auris) som stundtals går på el.

5. Automat?

Givetvis har vi körlektioner för automatbil också. Priset för körlektioner på automat är samma som för manuell bil.

Kunder berättar

Rekommenderas

Senaste nytt

  • Sista minuten erbjudande 3 mar 2019 - Du som bokar en lektion samma dag får ett rabatterat pris på 500 kr för en lektion. OBS! Meddela trafikskolan om att du har gjort en sista minuten bokning. DU SOM HAR PAKET! Sista minuten betalas utanför paketet.

Nästa utbildningstillfälle

mar
05

Handledarutbildning

torsdag 05 mar 16:30

+ Boka plats

Här har vi aktuella kurser.

mar
17

Handledarutbildning

tisdag 17 mar 16:30

+ Boka plats

Här har vi aktuella kurser.